Какъв е бракът с жена Скорпион

Жена Скорпион

Жените Скорпион винаги са будили възхищение и респект в срещуположния пол. Мъжете, които искат да остареят до тези страстни и непредсказуеми дами, трябва да приемат, че макар понякога да са груби и агресивни, те не таят злоба в себе си и показват тъмната си страна, само когато са жестоко обидени.

Отстрани създават усещане за властни жени, но всъщност те обичат и закрилят близките си по техен собствен начин, който често остава неразбран.

Дамите, родени под този знак, подхождат много сериозно към брака. Винаги избират партньора със сърцето, а не с разума. Способни са на всичко, за да направят щастливи децата и съпруга си. От друга страна, в замяна очакват да бъдат безкрайно обичани и уважавани.

Ако мъжът не успее да отговори на изискванията им, Скорпионите са готови да си тръгнат, не толкова за да търсят по-подходящ мъж, а защото гордостта и егото им не позволят да останат.

Неоспорим факт е, че жената Скорпион не намира никак лесно мъж, който да отговаря на абсолютните ѝ нужди. Непреклонният ѝ дух привлича почти винаги интелигентни представители на силния пол, но често се случва да изживее страстни авантюри с по-слаби, повърхностни и безхарактерни мъже, които я карат да се чувства силна. Разбира се, тя никога не би сключила брак с такъв човек.

Не е изключено жената Скорпион да създаде високо социално положение на мъжа, водейки го, окуражавайки го, борейки се за него и поддържайки го в трудните моменти. Тя е наистина незаменим партньор, на когото може да се разчита.

Зодия Скорпион

Проблем за семейната хармония може да се окаже фактът, че тази представителка на зодиака най-трудно от всички прощава и забравя. Лесно уязвима е и веднъж наранена, тя вечно помни обидата, като пуска в действие безпощадния си остър език и пренебрежително поведение. Способна е да се отчужди до крайност от света, потъвайки в своята студена самота.

Но въпреки тези крайности в поведението жената Скорпион обича дома и семейството си и може би последна от всички би се развела. Дори да има някакви проблеми, които повечето хора не биха успели да разрешат, тя с упоритост и спортна злоба ще се бори до край.

Безграничната ѝ ревност и неспособността ѝ да приеме едно по-свободно поведение или флирт от страна на съпруга си често поставят брака ѝ на изпитания.

Рейтинг

5 2
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати