Какъв е бракът с мъж Скорпион

Вечеря

Мъжът Скорпион е воин, който винаги ще ви защитава от всичко и от всички, без при това да е досадно ревнив. Може да се каже, че бракът с мъж Скорпион е направо идеален. Това е мъж, който винаги е готов да изпълни и най-малкия ви каприз, но никога няма да ви остави да му се качите на главата и да командвате.

Мъжът Скорпион е чувствителен, но за него най-важна е логиката. Често мъжете, родени под този знак, избират жени, които са пълна тяхна противоположност и се отнасят с тях като с принцеси.

Скорпионът не търпи изневери и много лесно ще разбере, ако посвещавате част от времето си на авантюри. Напълно възможно е мъжът Скорпион да се раздели с вас, ако разбере, че му изневерявате. Дори да ви обича, той няма да промени решението си, колкото и да съжалява за него.

Мъжът Скорпион няма да се съгласява винаги с вашето мнение, но ще подкрепя всяко ваше начинание, дори да съзнава, че то е обречено на провал.

Мъжът Скорпион е романтик, но не показва често тази своя страна. И въпреки това той е способен да ви омае с цветя, подаръци, вечеря на свещи и други романтични жестове.

Скорпион

Мъжът Скорпион е убеден в собствените си сили и винаги е готов да влезе в спорове и неприятни ситуации, от които обикновено излиза победител.

Бракът с мъжа Скорпион е стабилен и продължителен. За да реши да се раздели с вас мъжът Скорпион трябва да е получил много доказателства не само за изневерите ви, но и да не харесва нещо в поведението ви.

Основното, което може да задържи един мъж Скорпион дълго време до вас, са децата. Но ако се отнасяте към тях не така, както смята за добре мъжът Скорпион, раздялата може да настъпи много бързо.

Мъжът Скорпион е много страстен и лудостите в спалнята са гарантирани. Мъжете, родени под знака на Скорпиона, не си падат много по изневерите, но дори попаднат в плен на чара на някоя жена, това няма да се отрази на стабилността на брака им.

Мъжът Скорпион ще се чувства добре и ще прави всичко, което поискате от него, ако вие сте всичко за него – и съпруга, и идеална любовница, и най-добрият му приятел.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#180747
Най-малоумната зодия - абсолютно обсебващи и командорещи, ако им възразят за нещо се пукат от злоба и тръгват да отмъщават, дори на най-близките си
2
0