ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв е бракът с мъж Телец

Какъв е бракът с мъж Телец

Флирт

Мъжът Телец е силна личност, но не обича да се изтъква и не е от хората, които ще налагат мнението си на всяка цена. Бракът с мъж Телец ще е спокоен и хармоничен.

Шумните компании не са му любими, той ще се чувства добре, ако вечер може да се прибере в уютния си дом и да се наслади на почивката заедно с вас.

Понякога Телецът ще излиза с приятели, но можете да сте сигурни, че няма дори да погледне друга жена, след като е избрал да живее с вас.

Телецът държи на това домът му винаги да е чист и подреден, това го зарежда със спокойствие и сили. Той обича вкусната храна, това е една от неговите слабости, затова ако готвите добре, щастието в семейството е гарантирано.

Мъжът Телец ще се опитва да ви угажда постоянно и без да е много изявен романтик, ще направи чудеса, за да зарадва съпругата си.

Телецът не обича споровете, а още по-малко скандалите, затова няма шанс в дома ви да има разправии. При най-малкия намек за начало на скандал Телецът се паникьосва и има голяма вероятност просто да се опита да напусне помещението.

Телец

Честите скандали са един от начините да изгубите мъжа Телец завинаги. Мъжът Телец е много упорит и когато иска да постигне някаква цел, дава всичко от себе си, за да осъществи плановете си.

Мъжът Телец не иска да се чувства лидер, той иска жената до него да е негов равноправен партньор. Затова един от начините да обидите мъжа Телец е да вземете важно семейно решение, без да се интересувате от мнението му.

Мъжът Телец обича лукса и с удоволствие ще ви обсипва със скъпи подаръци дори след като са минали години от сватбата ви.

Мъжът Телец иска от съпругата си не само да го обича, но и да му дава усещане за стабилност, което е много важно за него.

За да бъде мъжът Телец винаги влюбен в съпругата си, тя трябва постоянно да го изненадва и винаги да изглежда перфектно. Страстта му към изкуството трябва да е споделена от съпругата му, защото за мъжа Телец най-интересно е да отиде на концерт на любима група не само с най-добрия си приятел, но и с половинката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати