Защо Виктория Бекъм и Гери Халиуел не си говорят

Виктория Бекъм и Гери Халиуел

Гери Халиуел, която се омъжи в средата на май тази година (2015 г.), бе популярна с ексцентричния си външен вид, особено докато бе част от групата Спайс Гърлс. След като напуска останалите момичета през 1998 година, се появяват различни слухове защо се е стигнало до раздялата.

Според някои източници Джинджър, както бе известна, докато бе в момичешката банда, е искала да има своя собствена кариера и да изпъкне на музикалната сцена самостоятелно. Други пък съобщават, че става дума за известни неразбирателства между момичетата, без да се уточнява каква е причината.

Мел Би, Мел Си, Виктория, Ема и Гери станаха изключително популярни, докато бяха част от групата Спайс Гърлс. Единствената обаче, която успя да изгради и соло кариера след напускане на групата, е Гери.

По-късно, след раждането на дъщеря си Блубел Мадона, Гери реши да избере именно Виктория и Ема да бъдат нейни кръстници (2006 г.).

Но слухове твърдят, че тя и Виктория вече не си говорят – причината е, че са се скарали именно заради групата. Преди около две години Гери искала да се съберат отново, като последно бяха заедно през август 2012 за закриването на Олимпиадата в Лондон.

Виктория Бекъм

Идеята на Гери била да направят един нов албум и спайските да организират турне. Виктория обаче категорично отказала на Гери, тъй като вече имала нови приоритети в своя живот. Госпожа Бекъм е успешен дизайнер и в доста интервюта е споменавала, че за нея музиката вече е минало, нещо, което остава зад гърба ѝ.

Това, според слуховете, вбесило Гери и последвал шумен скандал, вследствие на което Джинджър и Пош Спайс (както бе популярна Виктория) вече не си говорят.

Гери се опитала да организира събирането на групата без Виктория, но продуцентът на Спайс Гърлс Саймън Фулър бил категоричен, че без Пош Спайс групата няма да има успех. Твърди се, че продуцентът не се осланял толкова много на певческия талант на Виктория, а поскоро на статуса ѝ на знаменитост.

Дали са скарани или не двете ексспайски си остава загадка – въпреки упоритите слухове Виктория поднесе вълнуващ подарък на своята приятелка по повод на сватбата на Гери.

Госпожа Бекъм не присъства на сватбата ѝ, тъй като имала работен ангажимент в Азия, но пратила огромен букет на Гери и рокля, която ще е част от предстоящата ѝ колекция. Освен това бившата Пош Спайс сподели в социалните мрежи вълнуващо послание за влюбените и изказа искреното си съжаление, че не е присъствала на този важен за нейната приятелка ден.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати