Мъжете в траур: Кейт Ъптън си намаля гърдите?

Кейт Ъптън

Кейт Ъптън – пищният модел, който обърна всички представи в модната индустрия, обяви, че ще си намаля гърдите. Това остави в шок всички нейни фенове и почитатели.

Американският модел и актриса Кейт Ъптън е далеч от представите за кльощава манекенка. Въпреки това обаче пищната блондинка има забележителни успехи на модния подиум. Една от причините да бъде толкова харесвана от мъжете и тайно мразена от жените са големите ѝ и сочни гърди. Те са дар от природата, а не дело на пластичен хирург.

Но до намесата на хирург може и да се стигне. Топмоделът изрази желание за намаляване на бюста. В интервю тя споделя, че обмисля идеята по няколко пъти на ден. Според нея това много би улеснило живота ѝ. А ако размисли, винаги може да си сложи силиконови импланти, за да възвърне сегашните си форми.

Макар всички причини, които Кейт изтъква като плюс от намаляването на бюста, тя признава, че всъщност се гордее с размера му. Именно това е посланието, което се стреми да отправи към младите момичета - всеки трябва да се обича такъв, какъвто е.

Много по-лесно е да се чувстваме негативно и критично настроени към собственото си тяло. Това обаче е саморазрушително. Приемайки всички свои плюсове и недостатъци, ще бъдем много по-щастливи, категорична е бившата половинка на бейзболиста Джъстин Верландер.

Кейт Ъптън

Кейт Ъптън е един от малкото естествени модели със здравословна фигура. Тя е висока 1.78 м, а мерките ѝ са 84-63-92 – далеч от тези на смятаните за перфектни и изключително слаби топмодели от световните подиуми.

Това обаче не пречи Кейт да стане един от най-успешните модели в света. През 2012 година тя бе класирана като 5-ия най-сексапилен модел в класацията Топ сексапилни модели. Мъжкият сайт AskMenCom пък я постави на престижното 3-то място в класацията Топ 99 жени за 2013.

Именно извивките по тялото печелят на Кейт всичко това. Тя съветва всички млади момичета да не се увличат по манията за смятаното за перфектно слабо тяло и призовава за по-естествената и здравословна фигура при жените. Според нея пътят към щастието е да се обичаш такъв, какъвто си.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати