Отслабваме лесно с кило на седмица с умно сако

Ледено сако

Ледено сако – това е иновативното изобретение на НАСА, което позволява на всеки да стопи излишните килограми без каквито и да е усилия. Леденото сако се препоръчва на всички, които искат да намалят теглото си, както и на тези, които искат да компенсират временното увеличаване на теглото по празниците.

Иновативното сако е дело на Уейн Хейс и носи търговската марка Cold Shoulder Calorie Burning Vest. Цената му е 200 долара.

Създателят на леденото сако е работил няколко години върху проекта. Той из основи е изучил влиянието на леда върху изгарянето на калориите в организма. Принципът е прост - студените компоненти на сакото карат човека да замръзва, като по този начин изгаря калории, за да се стопли.

Топящата килограми дреха работи благодарение на принципа на човешкото тяло, което се затопля в студени условия, изгаряйки своите запаси. Когато го облече, човек има чувство, че се е хвърлил с дрехите в леден басейн. Тестовете са показали, че с него по-успешно отслабват мъжете, отколкото жените.

В сакото се съдържа пакет с течен гел. Преди и след употреба се прибира в хладилника, за да е достатъчно охладено при следващата употреба. Леденото сако не работи, когато човек е в гореща среда или работи. Най-добре е да се носи, когато човек е у дома на спокойствие или в колата.

Леденото сако трябва да се носи два пъти дневно по 60-90 минути. Резултатът е загубата на около един килограм седмично. Хейс обаче предупреждава, че потребителите не трябва да се надяват на магически резултати.

Въпреки че ускорява изгарянето на около 500 калории дневни, това не значи, че трябва да се злоупотребява при трупането им. Подобно на всички останали изобретения леденото сако ускорява метаболизма и подпомага естественото изгаряне на мазнини, стига то да е в комбинация със здравословна и балансирана диета.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати