ezine.bg»Статии»Любопитно»Иновации»Плесни я и тя ще светне!

Плесни я и тя ще светне!

Slap It лампа

Лондонски дизайнер направи реалност чудата своя хрумка. Той създаде лампи във формата на дупе.

Вдъхновен от анатомията на човека и в частност – задните му части, творецът Джоузеф Бегли е създал креативно интериорно решение. Лампата във форма на дупе е наречена SLAP IT или Плесни го, тъй като именно това трябва да направите, за да я включите.

Лампата със сигурност би била един сериозен акцент във всеки дом. Авторът на творението го описва, като мултисензорно изживяване, което ще ви накара да се усмихнете. Според него няма нищо по-разтоварващо от това да плеснеш някого по задника. Светлината в случая е бонус.

Лампите SLAP IT ще се продават в 10 различни цвята. Серията е лимитирана. Лампите са на стойност от 149 паунда. Могат да бъдат открити в онлайн магазина на Бегли.

Новият модел лампа съвсем не е единствената шантава част за интериора, създавана през последните години. Такава е например пейката Спагети. Тя буквално прилича на италианската паста и освен че служи за сядане, си е чиста проба изкуство.

Пейка псагети

Още по-интересен е столът, създаден от цюрихската компания Micasa Lab. Тя предлага първия по рода си люлеещ се стол, който зарежда iPad-а на потребителя до цели 35% от батерията му. Дизайнерът Максимо Риера пък е създател екзотичен стол във формата на морж, който внася доза забавление във всеки дом.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати