Знаците за привличане в езика на тялото при мъжете

Свалки

Понякога жената не може да разбере дали един мъж я харесва, защото той не й го казва. Причините, поради които мъжете се въздържат от признания, са различни, но най-честата от тях е страхът да не бъдат пренебрегнати или дори да се подиграят с тях.

За да разберете дали един мъж ви харесва, просто следете езика на тялото му. Дори той да не ви казва нищо, езикът на тялото никога няма да ви излъже.

Не очаквайте от мъжа, който ви харесва, постоянно да ви гледа влюбено и така да разберете чувствата му. Обърнете внимание на елементарни действия, които извършва, за да разберете дали има интерес към вас.

Когато един мъж разговаря с вас, а коленете и стъпалата му сочат към вас, това е сигурен знак, че ви харесва. Ако при разговори с вас леко се накланя във вашата посока, това също означава, че този мъж желае по-близък контакт с вас.

Ако мъжът е по-срамежлив, може при разговор с вас инстинктивно да използва прегради - да поставя между вас и него лаптоп, таблет, някакъв друг предмет.

Ако мъжът стои или седи срещу вас и е широко разкрачен, това е начин да демонстрира мъжката си сила и да се опита да ви привлече физически. Разстоянието между вас двамата по време на разговор също издава намеренията и чувствата на мъжа.

Щастлива Двойка

Когато той води с вас делови или приятелски разговор, той ще се намира на разстояние между 50 и 120 сантиметра от вас. Ако обаче иска по-близък контакт, ще се опита да скъси разстоянието между вас и ще то направи не повече от 15-45 сантиметра.

Той може да ви докосне уж без да иска, за да се опита да навлезе повече в личното ви пространство и да разбере дали ви е приятен.

Очите издават чувствата на мъжа. Ако зениците на мъжа се разширяват, докато ви гледа, а главата му е леко наведена встрани, това означава, че много ви харесва. На устните му в този случай трябва да има поне намек за усмивка.

Мъжът, който ви харесва, ще се държи малко по-напрегнато с вас. Много мъже в такива ситуации извършват движения, които да премахнат напрежението - пипат копчетата си, косата си, оправят прашинки по дрехите си.

След като вече сте наясно дали един мъж ви харесва, вие трябва да решите дали искате да му покажете чувствата си или да го посъветвате да не се опитва да превърне приятелството ви в нещо по-различно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Плами
Плами
12.02.2016 20:21
Аз си харесвам едно момче от класа ми и го гледам през часовете и междучасията.усмихвам му се а той като ме погледне с тези сини очи...и аз си отмествам погледа подсмихвайки се.Когато го хвана че ме гледа,го поглеждам и той пък на свой ред си мести погледа като демонстративно си оправя косата...Мислите ли че ме харесва защото аз само му се усмихвам.
6
0
Плами
Плами
12.02.2016 20:55
Но наистина го харесвам....дали и той ме харесва...кажете според вас...Само се гледаме и нищо друго..моля ви кажете
8
0