Незабравимите любовници според зодиакалния знак

Интимност

Само 3 от общо 12-те зодии в хороскопа могат да се смятат за истински крале и кралици в леглото, тъй като сексуалните им умения ги правят незабравими любовници за техните партньори.

Овен

Представителите на зодия Овен са смели любовници, които обичат да експериментират. Новите неща ги привличат, а задръжките и срамежливостта им на минутата се изпаряват под завивките. Любовниците от тази зодия са агресивни и са фенове на групите игри, с които никога няма да ги забравите.

Овните обичат да говорят за сексуалните си фантазии и харесват партньори, които са също толкова разкрепостени, като самите тях.

Лъв

Секс

Истински пожар в леглото може да запали и представител на зодия Лъв. Той е дързък и за мнозина дори арогантен, но когато пожелае някого, другият е безсилен. Лъвовете умеят да правят силно впечатление и винаги се открояват от тълпата, колкото и голяма да е тя.

Мъжете и жените с този зодиакален знак обичат да демонстрират силата си при секс, което ги прави леко грубовати. Те са много страстни, енергични и раздаващи се любовници.

Скорпион

Няма по-добри любовници от Скорпионите. Те минават отвъд границите на всякакви фантазии и това ги прави най-незабравимите сексуални партньори, които може да имате.

Едновременно магнетични, тайнствени и изключително страстни, те не се оставят да бъдат покорени, а сами избират кого ще отведат в спалнята. Могат само с едно движение да възбудят партньора си, а издържливостта им е несравнима.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivo
Ivo
13.09.2016 02:41
За овена и лъвът 100% е верно. Личен опит, но им липсва романтика
0
0