Най-якото изследване: Бирата ви прави по-добри любовници

Бира

Сексологът Кат Ван Кърк представи наскоро на пресконференция на Британската научна общност доклад на тема Ползите от алкохола, специално бирата, за сексуалния акт. Авторката, издала няколко бестселъра, посветени на секса, предизвика фурор с твърдението си, че пиенето на бира превръща всеки мъж в секс-машина, а медиите на Острова категорично заявиха, че нейното изследване е най-великото, правено досега.

Ето и някои от основните тези, с които доктор Ван Кърк защитава твърдението си:

Актът продължава по-дълго

Докато в нашите ширини има израз Пияна жена - весела къща, то английската сексоложка казва, че подпийнал мъж прави жена си по-щастлива. Това се дължи на факта, че мъжете издържат по-дълго по време на половия акт. Причината е във фитоестрогените, съдържащи се в бирата. Те забавят еякулацията. Разбира се, с пивото не трябва да се прекалява, защото може даде меко казано разочароващи резултати.

Ще живеете по-дълго, така че ще имате повече игри под юргана

Пиво

В доклада си Ван Кърк представя статистиката, че ежедневно пиещите бира имат 31 процента по-малка вероятност да развият сърдечно-съдови заболявания, инфаркти, инсулти. Така че вместо да се притесняват за сърцето си, ще имат повече време за забавления.

Край на стомашното неразположение

Благодарение на високото съдържание на витамини и пробиотици бирата има изключително благотворно влияние за стомаха. С успокоен и лишен от киселини стомах, вие ще бъдете в далеч по-добра форма в навечерието на вашата тренировка с партньора ви.

Бирата възбужда - буквално!

В изследването на Ван Кърк се твърди, че бирата може да действа като афродизиак - специално марки, съдържащи високи нива на желязо. Благодарение на него тялото произвежда в пъти по-бързо червени кръвни телца. Те, от своя страна, помагат за образуването на нитрити, метаболитен вторичен продукт на азотния оксид, който контролира притока на кръв към пениса.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Жена на заклет бираджия
Жена на заклет бираджия
13.11.2015 17:33
Глупости! Пълни глупости!!!
0
0