Пет книги, с които да гледате по-позитивно на живота

Четене

Пет любопитни четива могат да повлияят на мирогледа ви, като ви помогнат да бъдете по-уверени в себе си, да общувате по-лесно с околните и да откриете своя път към щастието. Последното е особено актуално на датата 13 септември, когато се отбелязва деня на Позитивното мислене.

Фейсбук щастие, Ангел Тодоров

Една свежа и провокативна книга на българския писател Ангел Тодоров, която ще ви покаже по един изненадващ начин връзката между личния живот и социалните мрежи като Фейсбук.

Авторът казва, че споделянето в интернет може да ни направи по-искрени, добронамерени и толерантни спрямо различията на другите. Освен това можем да научим по-интересни детайли за живота на своите познати.

Магията на мащабното мислене, Дейвид Шуорц

Преди да напише тази книга Шуорц разваря с много хора, които му споделили пътя към успеха си. Оказало се, че два са основните фактора при всички интервюирани – вярата и опирането на собствените възможности.

Някои хора са родени да бъдат лидери, а други – да бъдат подчинени. Авторът е извел няколко принципа, които може да приложите върху вашите проблеми.

Силата на подсъзнанието лекува, Александър Ведич

Книга

Авторът смята, че всяко ваше желание може да се осъществи, само ако препрограмирате подсъзнанието си. Книгата предлага изпитани методи, чрез които да се избавите от гнева, неувереността, негативните мисли и чувства, заради които се разболяваме.

Събуди се! Ти си жив, Арнолд Фокси и Бари Бокс

Книгата предлага нужните рецепти затова как да бъдем по-здрави и щастливи. Следвайки съветите на двамата доктори, които са автори на книгата, гледната ви точка ще бъде по-позитивна и ще се чувствате физически по-добре. Освен това четивото е много забавно и лесно ще ви разсмее.

Тайната, Ронда Бърн

В книгата се стига до извода, че сами можем да влияем на бъдещето си и така да сме задоволени във финансово, емоционално и здравословно отношение. Разказват се разтърсващи истории за това как хора само с помощта на Тайната са оздравели след коварни заболявания, придобили са солидно богатство и са станали успешни.

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари