ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Най-съкровените мъжки тайни

Най-съкровените мъжки тайни

Най-съкровените мъжки тайни

Отношенията между мъжете и жените са нещо изключително сложно и често ни карат да мислим, че идваме от различни планети.

За да бъде успешна една връзка, е добре да разберете какво се върти в главата на мъжа до вас и как всъщност е устроен неговият свят. Но как да стане това, като мъжете са толкова потайни и просто отказват да споделят.

Много жени правят и невъзможното, за да разберат мъжете. Оказва се обаче, че техните потребности много се доближават до женските. Подобно на всяко друго човешко същество, мъжът изпитва потребност да бъде обичан, да се чувства желан, сигурен и разбран.

Всъщност, най-големият страх на един мъж е това да не бъде желан. Причина за този страх е мъжкото его, което го кара да се чувства ужасен от мисълта, че жената до него може да е привлечена не от същността му, а от материалните облаги, които може да ѝ осигури. Единственият начин да се справите с този проблем, е вниманието и искреността.

Най-съкровените мъжки тайни

Комуникацията, била тя пряка или не, може да накара партньора да разбере, че сте искрени в чувствата си. Усещането за близост трябва да се гради върху реални основи, като доверие, уважение, споделени интереси и ценности. Когато всичко това е налице, мъжът ще е сигурен, че е намерил правилният човек.

Това, което може да отблъсне всеки мъж на момента, е скоростното обвързване. Когато двама души се видят няколко пъти, на него дори не му е минала мисълта за по-сериозни отношения, докато жената вече избира имена за децата.

Трябва да сте наясно, че в наши дни дори интимните отношения не дават гаранция, че сте във връзка. Ако бързо сте свалили гарда, не очаквайте да се отнасят с вас като дама. Колкото повече усилия положи той, за да ви има, толкова повече ще ви цени след това.

За да се превърнете в жената на неговото сърце, то бъдете негова опора и го подкрепяйте безрезервно във всяко начинание. Това е ключът към всяко мъжко сърце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати