Разбери какъв си според любимото ти кафе!

кафе

Кафето, което предпочитате, издава същността ви. То говори за вашия темперамент. Ето какво издава за вас любимата ви кофеинова напитка:

Чисто кафе

То е предпочитано от традиционалистите. Неподсладеното кафе говори, че сте здраво стъпили на земята и разсъждавате трезво. Не обичате новите технологии и се отнасяте консервативно с всяка иновация. Забавни сте, но не обичате често да проявявате тази страна от характера си. Понякога проявявате странностите си, с които буквално шокирате околните.

Кафе със сметана, капучино

Вие обичате да контролирате ситуацията и винаги държите нещата в свои ръце. Обичайно се проявявате като забавни и общителни. Креативни сте и непрестанно си намирате нови хобита и занимания.

Лате

Капучино

Кафето с мляко и захар е предпочитано от спокойните хора, които обичат да мързелуват. Те отделят много време за себе си и гонят личния комфорт. Кариерата не им е приоритет. Нито пък приятелите – те предпочитат да си седят у дома на топло пред телевизора или с някоя хубава книга в ръка.

Еспресо

Еспресото е напитка за хората на действието. Те са работохолици, винаги са в движение и се изявяват най-вече като лидери. Успешно балансират между семейните и личните задължения, като дори успяват да намерят време между тях за едно късо кафе.

Фрапучино

Питието на мечтателите. Това са хората на новото време, интересуват се от всичко модерно и винаги са на най-актуалните места. Носят се по най-новата мода, като винаги залагат и на доза собствен стил.

Фрапучино

Макиато

Това са едни сдържани личности, които обичат да държат всичко в ред. Те никога не се отклоняват от общоприетите норми.

Американо

От вас лъха доброта, смиреност и спокойствие. Вие знаете как да се радвате на малките неща в живота.

Мока

Вие обичате да се забавлявате. Повечето от вас всъщност не обичат вкуса на кафето, но ви трябва нещо, което да ви събуди, за да можете да реализирате всички свои идеи.

Coffee To-Go

Тъй като сте прекалено фокусирани върху задълженията си, нямате време да се занимавате с ежедневни битовизми. Няма цел, която да е недостижима за вас.

Айс кафе

Почитателите на Айс кафе са открити, прями и смели - това са едни още непораснали деца.

Разтворимо кафе

Никога нямате достатъчно време, за да си направите нормално кафе. Или сте изключително заети, или по-скоро, което е и по-вероятно, сте доста мързеливи и обичате да се скатавате.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати