ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Пет глупави знака, които издават, че сте влюбени

Пет глупави знака, които издават, че сте влюбени

Влюбена Жена

Признаците, че сме влюбени, са много. Не всички от тях са толкова очевидни, други пък направо могат да ви избодат очите. Ето няколко глупави знака, които говорят за това, че изпитвате силни чувства към партньора си.

1. Времето заедно си заслужава. Всяка свободна минута е посветена на него. Дори да нямате време, отделяте 30 секунди, за да му се обадите и да му кажете Здравей. Това е и нещото, за което мислите през останалата част на деня.

2. Обичате да сте с него. Най-любимото ви занимание е да сте заедно и да не правите нищо. Дори не се налага да ставате от леглото. А това време ви се струва най-продуктивно прекараното.

3. Всяко нещо ви напомня за него. Всичко, което се случва в живота ви, се върти около него. Всяка мисъл, която минава през главата ви, трябва да бъде споделена с него, колкото маловажна и безумна да е тя. А всяка песен, която чуете, сякаш е писана за безграничната ви любов.

4. Не можете да се контролирате. Силните чувства провокират и силни емоции и реакции. Смехът ви покрай него е по-гръмогласен. Когато имате спор, често викате. Това не означава, че се мразите, напротив – вие чувствате, че всяко нещо, свързано с връзката ви, е толкова важно, че веднага трябва да бъде изяснено. Тук активно действат хормоналните ефекти на любовта.

Влюбване

5. Безкрайно много въпроси. Искате да разберете всичко за този човек. Освен това сте склони да му задавате всякакви безумни въпроси за световната криза и икономиката, данъците, винетките и др. Дори той да не знае отговора, вие изпитвате нужда да размишлявате над нещата от живота заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати