ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Ето какво обичат да чуват жените!

Ето какво обичат да чуват жените!

Любов

Доказано е, че освен с очите човек обича и с ушите си. Една жена може да бъде поласкана по много начини, но това са осемте неща, които буквално ще разтопят сърцето ѝ:

Много си красива. Всеки от нас се нуждае от комплименти. Не пестете суперлативи за всичко във външния ѝ вид, особено в моментите, в които не се чувства особено красива. Тя ще го оцени подобаващо.

Ти си първата в живота ми. Или поне първата истинска. Така тя ще се почувства на пиедестал и ще е наясно, че сте мъж за една жена и ще ви остане вярна в дългосрочен план. Много внимавайте обаче с тези думи и ги казвайте само, ако наистина ги мислите.

Ти си богиня в леглото. Колкото повече суперлативи изказвате за креватните ѝ умения, толкова по-разкрепостена и отдадена ще е тя. Това я кара да се чувства неустоима и ще е по-склонна да изпълнява и най-смелите ви сексуални фантазии.

Имам късмет, че съм с теб. Това ще я накара да се почувства наистина специална. Споменете още, че животът ви е красив, защото тя е в него. Не се учудвайте, ако дни след това ходи усмихната и се държи мило.

Любов

Какво мислиш за…? Жените обичат да се чувстват полезни. Винаги искайте тяхното мнение, независимо дали са компетентни по дадената тема. Така ще знаят, че мнението им се цени и има значение.

Четеш ми мислите. Така ще я убедите, че ви познава по-добре от самият вас. Това ще я накара да се почувства изключително уверена в способностите си.

Искам да прекарам живота си с теб. Тези думи не трябва да се изричат само, когато ѝ предлагате брак. Казвайте ги по-често и тя ще бъде сигурна, че не сте с нея просто така, а наистина правите планове за общото ви бъдеще.

Обичам те. Това са вълшебните думи, които могат да разтопят всяко женско сърце. Разбира се, много по-добре би било, ако зад тях има и действия, които ги доказват.

Връзка

Казвайте и доказвайте обичта си, когато тя най-малко го очаква. Изненадите са нещо задължително, особено ако сте заедно от много време. Това запазва пламъка в отношенията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати