С помощта на психологически трикове изглеждате по-привлекателни

Червено

Редица проучвания са установили, че привлекателните хора получават с 14 процента повече облаги от съперниците си, които не изглеждат толкова атрактивно.

Да си привлекателен обаче не означава само перфектни пропорции и дрехи от последния моден сезон, а и поведение на магнетичност, с което ще завладеете околните. Ето няколко психологически трика, които ще засилят вашата привлекателност.

Чувството за хумор

Ако умеете да се шегувате и създавате весело настроение, хората около вас веднага ще ви харесат. Забавните хора се възприемат като по-социални и в същото време по-интелигентни, което привлича всеки, независимо от пола му.

Бъдете част от групата

Проучване на психолози от Калифорнийския университет е установило, че хората изглеждат по-привлекателни, когато са част от група, а не когато са аутсайдери. Причината за това е, че човешкият мозък възприема по-положително групата, отколкото отделния човек.

Група

Бъдете лидер

Ако излъчвате власт и превъзходство, е много по-вероятно да привлечете погледите на околните, казват психологическите изследвания. Това се дължи на факта, че хората автоматично приписват много положителни качества на лидерите.

Усмихвайте се

Колкото по-често се усмихвате и колкото по-широка е усмивката ви, толкова по-вероятно е да ви причислят към групата на привлекателните хора. С усмивката, подобно на чувството за хумор, се показвате като социални и забавни личности.

Облечете се в червено

Червеният цвят се асоцира със страстта и енергията както от мъжете, така и от жените. По тази причина, ако носите дреха или аксесоар в червено, ще ви сметнат за по-привлекателни. Не трябва обаче да прекалявате с червеното, защото ако е в повече, ще излъчвате агресия и опасност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати