ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Трите типа мъже според коледните им подаръци

Трите типа мъже според коледните им подаръци

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73137
Трите типа мъже според коледните им подаръци

Ако сте любопитни да разберете към кой тип спада мъжът до вас, само погледнете коледния подарък, който е избрал за вас. Той бързо ще ви разкрие какъв е нравът на вашата половинка.

Романтичният

Романтичните мъже подаряват уикенд за двама до романтична дестинация, дълго отлагана почивка, вечеря на свещи в луксозен ресторант, плюшени играчки, албум със снимки и микс от любимите ви песни. Ако връзката ви е по-дълга, сигурно сте получили парфюм, бижута и бельо.

Тези мъже поставят жената до себе си винаги на първо място и се стараят за вниманието и любовта им, въпреки че са предвидими и често доста досадни.

Трите типа мъже според коледните им подаръци

Практичният

Ако са Коледа сте получили миксер, сокоизтисквачка или друг домакински уред, до вас стои практичният мъж. Въпреки че с подаръците си прави впечатление на стиснат и равнодушен човек, той далеч не е такъв. Желанието му е просто да ви подари нещо, което ще е полезно в ежедневието.

Макар че не му липсва емоционално, практичният мъж не обича да пилее парите си, така че не очаквайте от него луксозни подаръци. За сметка на това ще получите сигурност и подкрепа, които рядко се срещат при останалите типове мъже.

Внимателният

Внимателният мъж често се определя, като мъжът-мечта, защото неговите коледни подаръци са най-изненадващи. Той може да реализира ваше старо желание, за което и вие самите сте забравили.

Неговите подаръци са непредвидими и винаги право в целта. От подобни мъже обаче не може да очаквате постоянство, тъй като често сменят целите си според настроението и обстоятелствата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати