Дълголетните жени, които за здрави, защото са необвързани

Жени

Тайната за щастие и дълголетие на 4 жени се дължи на липсата на мъже, колкото и изненадващо да е това за някои. Тези възрастни дами споделят, че като необвързани живеят по-добре, а освен това са и по-здрави.

Бела де Пауло

Бела е на 81 години, доктор е на философските науки и се гордее с блестящата си кариера на автор и блогър, пишейки за независимите жени. Освен това Бела няма мъж до себе си, като разкрива, че именно благодарение на тази липса е успяла да се реализира на писателското поприще.

Самата тя се нарича необвързана по своя воля и добавя, че никога не би заменила настоящото си щастие с мъжка компания.

Ема Морано

Жена

115-годишната Ема е най-възрастният човек е Европа и освен на строгата си диета от сурови яйца и пържоли, казва че дълголетието ѝ се дължи и на отсъствието на мъже. Възрастната жена споделя, че никога не е позволявала да я доминират и за това е предпочела да остане необвързана.

Морано има един неуспешен брак зад гърба си и множество любовни връзки, но е категорична, че сама се чувства най-добре.

Джеси Галън

Според шотландката основната причина да доживее до 109 години е фактът, че не е задържала мъж до себе си. Те създават много повече трудности, отколкото си заслужава, уверена е Джеси.

Нина Сленинг

81-годишната Нина изглежда с поне 20 година по-млада и смята, че това се дължи единствено на факта, че е останала свободна и независима жена. Никога не е искала да се обвързва и казва, че само това я е спасило от стреса.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати