Филтрите в Инстаграм, с които жените излеждат по-красиви

Снимка

Инстаграм набира все по-голяма популярност и сред българите, които искат да споделят снимките от своите пътувания, селфи снимка или храна. Тази мрежа предоставя и възможност да коригираме чертите на лицето си, за да изглеждаме по-привлекателни.

За по-красива и бяла усмивка се използва филтърът Inkwel. Той на секундата ще избели зъбите ви и ще направи усмивката по-ярка, отколкото е в действителност.

Ако искате да омекотите чертите на лицето си, така че да го направите по-фино, но в същото време снимката да остане наситена на цветове, използвайте филтъра Mayfair, който е за избистряне.

Бръчките и фините линии по лицето ви ще изчезнат като с магическа пръчка с филтъра Rise. Той почиства кожата, така че да изглежда по-гладка и млада. Освен това намалява почти до минимум тъмните кръгове под очите.

Селфи

Негативните ефекти като суха и повехнала кожа могат да се изчистят с филтъра Toaster. С него кожата ви ще изглежда по-златиста, здрава и сияйна, прибавяйки допълнително блясък върху лицето ви.

Използвайки филтъра Amaro може да скриете пигментните петна, зачервяванията и пъпките, които се виждат от снимките ви, макар и да сте гримирани. С този филтър се добавя и светлина, чрез която кожата ви изглежда по-гладка и свежа.

Вашите драматични опушени очи може да изглеждат страхотно в огледалото, но в зависимост от осветлението гримът често ни се струва прекален от другата страна на обектива на смартфона.

Един начин да смекчите тежкия грим е като използвате филтър Sierra върху вашите снимки. Той действа като аерограф, за да омекоти и замъгли острите линии.

Ако тенът на кожата ви се струва по-блед, може да коригирате това с филтъра Valencia.

Дори да сте се гримирали преди снимка, след известно време гримът вече не изгледа по същия начин. За да го освежите може да използвате филтъра X Pro II.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати