Кажете Чао на излишните килограми с мастурбиране

Онаниране

Има и по-приятен начин да отслабнете освен драстичните диети и тежките физически упражнения, и той е чрез мастурбиране, показва изследването на група японски учени.

За да има ефект върху теглото ви, онанирането трябва да се практикува редовно - от два до три пъти на ден. Нужни са 100 пъти самозадоволяване в рамките на 1 месец, за да сте сигурни, че излишните мазнини ще се изпарят.

Според теорията на изследователите подкожната мастна тъкан изчезва от тялото, когато мускулите се съкращават. Това е процес, който се предизвиква при фитнес тренировките, но и при мастурбирането.

Освен това достигането до оргазъм е изключително полезно при борбата с мазнините.

Доктор Рамани Дурвасула казва, че всяко самостоятелно и интимно упражнение в спалнята трябва да продължава около 15 минути, ако искате още следващия месец да се радвате на по-хубава фигура.

Мастурбирането може да е полезно и от здравословен аспект. Когато човек се самозадоволява, в тялото му се освобождава хормонът серотонин, който се бори успешно със стреса и депресията.

Онанирането е от полза и при безсъние или трудно заспиване. Освен серотонин при мастурбиране в тялото се освобождава и хормонът ендорфин, който понижава кръвното налягане и носи чувството на релакс, а това помага да се заспи по-бързо. Дори много лекари го препоръчват вместо хапчетата за сън.

Самозадоволяване

С повече мастурбиране ще поддържате сексуланата си активност на ниво и по-често ще получавате оргазъм, когато правите секс с партньор. Оргазмите са много по-интензивни при жени, които мастурбират, казват експертите.

За мъжете онанирането може да предотврати и появата от рак на простата. Лекарите обаче съветват господата да не прекаляват, за да не нанесат вреди по тялото си, вместо да му помогнат.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати