Холивудските звезди, които са жертва на изнасилване

Лейди Гага

Сексуалното насилие е тема, за която трябва да се говори открито, но жертвите в повечето случай се страхуват. За да покажат, че това може да се случи на всеки, някои холивудски звезди признаха, че са били изнасилвани.

Използвайки славата си, тези звезди казват, че се опитват да изкоренят срама и притесненията на всички жени, които се борят с тази тежка травма.

Лейди Гага

Лейди Гага е била на 19 години, когато е изнасилена, но сподели за случилото се преди 7 години. Тя казва, че не е успяла веднага да осъзнае силната травма, която ѝ е била нанесена. Освен психически е имало и физически последствия. Затова Гага призова всички пострадали да потърсят помощ, а не да се затварят в себе си.

Опра Уинфри

Опра Уинфри

Емблематичната водеща е била многократно изнасилвана като дете. Тя дори е забременяла от насилника си, но е загубила бебето. Опра казва, че пътят, който е изминала, не е никак лек, но тя не съжалява за случилото се. Това я е научило как да се бори и да се превърне в една от най-успешните жени, които историята познава.

Тери Хачър

Познатата като Сюзън от сериала Отчаяни съпруги актриса е преживяла една от най-тежките травми. Тери е била изнасилена от чичо ѝ, когато е едва на 5 години. Тя не е казала на никого за случилото се, а насилникът е бил арестуван няколко години по-късно за изнасилване на 14-годишната съседка.

Мадона

Мадона

Кралицата на попа е била на 19 години, когато е изнасилена от напълно непознат, а за случилото се сподели само преди няколко години в откровено интервю.

Отивах на урок по танци, но вратата там беше заключена и ми трябваха пари, за да се обадя по уличния телефон. Един мъж ми даде, беше много приятелски настроен.

Тогава имах доверие на всички и бях достатъчно наивна, за да се съглася да се обадя по телефона от дома му. Щом влязохме, той ме изнасили. Не казах в полицията за случая, защото не виждах смисъл. Чувствах се толкова унизена, разказа Мадона.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати