Внимание! Шест типа жени, от които мъжете бягат надалеч

Скандал

Всеки мъж харесва различен тип жени. Колкото и разлики обаче да има при предпочитанията, се оказва, че има няколко определени типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян. Ако не ви върви с мъжете, то проверете дали не попадате в някой от следните типажи.

Несигурната

Кошмарът на всеки мъж. Тя е лигава и е способна да убие дори най-голямата страст у него. Недоволна, мрънкаща за всяка дреболия, тя може да накара дори най-търпеливия мъж да избяга, най-добре докато тя спи.

Мъжемразката

Няма нищо лошо в това една жена да бъде успешна и самостоятелна, стига да не натяква на мъжете около себе си, че няма нужда от никого. Нейната независимост и сила са причината често да остават сами.

Материалистката

Меркантилните използвачки се влюбват в парите на мъжа и начина му на живот, а не в самия него. Когато той осъзнае това, е въпрос на време да я зареже. Често обаче това отнема доста време, тъй като материалистките са доста обиграни и успешно се правят на безутешно влюбени и отдадени на партньора.

Перфектната

Нещастна жена

Тя се смята за напълно съвършена. Всичко в нея е изрядно – външният вид, навиците, уменията и т.н. Тя очаква всичко това и от партньора си – да не се оригва, да не псува, да не излиза с приятели. А всички знаем, че такива мъже няма.

Г-жа инспектор

Тя не оставя мъжа на мира. Купища въпроси – къде си, какво правиш, с кого си и тем подобни, ще го накарат скоро да се отърве от нея. Животът с подобен обсебващ човек може да бъде сравнен с дълъг период в затвора.

Мъжемелачката

Тя изглежда като модел и се държи като ледена кралица. Любовта за нея не съществува, а отношенията с противоположния пол са само, за да бъдат задоволени физически ѝ нужди. Тя сменя мъжете като носни кърпи, а основен приоритет в живота ѝ е да бъде красива и желана от всички. Именно това е причината накрая да остане сама и отхвърлена.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати