Бърз тест: Разберете каква е вашата същност

Природа

Психолозите твърдят, че можем да разберем всичко за човек само по няколко простички действия. Те са разработили лесен тест, който се състои от наблюдението на четири дейности, които всеки от нас върши интуитивно всеки ден. Опитайте и вие и открийте каква е вашата истинска същност.

Вземете лист и химикалка. Оставете ги настрана и кръстосайте пръстите на двете си ръце. Ако пръстите на лявата ръка са отгоре, запишете числото 1, а ако десните – 2.

Сега затворете едното си око и се фокусирайте върху определена цел. Ако сте затворили лявото око, запишете на листчето числото 2. Ако сте избрали дясното – запишете 1.

Следва кръстосване на ръцете пред гръдния кош. Отбележете коя ръка е отгоре. Ако лявата лежи върху дясната, пишете 1. Ако е обратното, отбележете 2.

Последната задача е пляскането. Забележете коя ръка е върху другата. Ако дясната е върху лявата, запишете 2. Когато лявата е върху дясната, докато пляскате, запишете 1.

В зависимост какво число сте получили, открийте каква е вашата същност:

1111 – Вие сте 100-процентов левичар, невероятно либерален и силно емоционален. Въпреки многото си таланти, ще си останете заклет егоист.

1112 – Изключително темпераментни, смели и динамични.

Мислене

1121 – Оригиналните идеи са ваша запазена марка. Творчески настроени и изключително талантливи.

1122 – Бягате от конфликтите и обичате да анализирате. Понякога мислите прекалено много.

1222 – Харизматични и чаровни, отдава ви се да общувате с всеки. В напрегнатите ситуации често губите своята самоувереност.

1221 – Наивни, лековерни и прекалено меки.

1212 – Притежавате вътрешна сила и често проявявате завидна задълбоченост. За вас няма невъзможни неща.

1211 – Притежавате невероятно силен дух. Преодолявате кризите и сътресенията без особени проблеми. Понякога обаче се затваряте и твърде много се вглеждате в себе си.

2112 – Чаровни и магнетични, всички искат да са ви приятели.

2121 – Живеете за хорското мнение и постоянно се опитвате да се харесате на околните. Страдате от липса на самочувствие и вяра в себе си.

2111 – Липсва ви постоянство, не обичате отборната игра. Винаги избирате лесното и не обичате да задълбочавате.

2211 – Способни сте да намирате общ език с всеки и сте готови да помогнете във всяка една ситуация. Това обяснява многото ви приятели.

2122 – Балансираният ви характер и аналитичният ум често ви спират да изразявате чувствата си. Това обаче пречи на любовта.

2221 – Свикнали сте да бягате от отговорност, тъй като винаги ви липсва смелост решителност в сериозните ситуации.

2212 – Вие сте открити и общителни личности. Веднага се превръщате в душата на компанията и е трудно някой да не ви харесва.

2222 – 100% десничар. Въпреки консервативния и изключително силен характер, не обичате скандалите. Винаги държите на думата си и сте човек, на когото може да се разчита.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати