Звездни вегани

Джаред Лето

Все повече звезди се обръщат към природата и залагат за естествените методи на хранене. Най-популярният от тях е веганството. Ето кои са най-известните вегани сред звездите:

Брад Пит

Брад Пит

Семейството на Брай Пит и Анджелина Джоли безспорно е доста интересно. Докато красавицата е краен защитник на животните, но не може да се откаже от месото и животинските продукти, то Брад Пит е взел това решение преди много години. Анджелина също бе вегетарианка за кратко, но това се отрази крайно негативно на здравето ѝ. Между родителите има сериозен конфликт относно храненето на децата.

Докато Брад държал родните и осиновените му деца с актрисата да се откажат от месото, съпругата му била крайно против. Той обяснявал искането си с факта, че в растителните храни има много витамини и минерали, докато месото е нищо повече от убито животно. Джоли обаче била категорична, че децата сами ще изберат какви да станат и какво ще ядат, когато пораснат.

Натали Портман

Натали Портман

Красивата актриса Натали Портман избира веганството през 2009 година. Изборът си тя обяснява с хуманното си отношения към животните, което желае да следва. Тя практикува веганството до 2011 година, когато ѝ се налага да прекъсне, докато е бременна. След като ражда обаче, Портман бързо се връща към растителноядството. На сватбата си с Бенджамин Милпие през 2012 година блюдата по масите били само вегански.

Самюъл Джаксън

Самюъл Джаксън

66-годишният актьор е категоричен, че не яде месо и не пие мляко, защото усеща, че това влияе добре на здравето му. След като започнал да се храни по правилата на веганите, той отслабнал драстично, а всички около него си помислили, че умира от рак. Веганството реално спасило живота му, като му помогнало да понижи холестерола и да стабилизира кръвното си налягане.

Уди Харелсън

Уди Харелсън

Той решил да опита този начин на хранене, тъй като приятел му споделил, че може да му помогне с проблемната кожа. След като само за няколко дни лицето и тялото му напълно се изчистили, веганството станало част от живота му.

Харелсън не само се е отказал напълно от всичко животинско. Той се грижи да се храни само с екологично чисти продукти. Актьорът и семейството му отглеждат плодове и зеленчуци в своя собствена ферма на хавайския остров Мауи. Харелсън има вегански ресторант в Лос Анджелис. Той се стреми да не използва мобилен телефон, доколкото му е възможно, и кара електромобил - истински природосъобразен живот.

Джаред Лето

В началото музикантът става вегетарианец и постепенно се превръща във веган. Това става преди 20 години. Днес Джаред Лето е на цели 44 години, но все още изглежда като момченце.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Криси Черникова
Джаред Лето
0
0