Супербоксерки ще бранят мъжката сперма от опасната радиация

Боксерки

Специално супербельо ще поддържат качеството на мъжката семенна течност. Боксерки, съдържащи иновативни сребърни влакна, ще пазят мъжкото достойнство от пагубното влияние на модерните телефони, които представителите на мъжкия пол държат близо до най-милото си, съобщават западни медии.

Автори на иновативното бельо са млади изследователи от Бизнес училището в Мюнхен. Учените, които изглежда ги е грижа не само за себе си, но и за бъдещите поколения, са изобретили специални боксерки, благодарение на които мачовците не само да се чувстват комфортно през целия ден, но и да защитават семенната си течност от вредната радиация на мобилните устройства.

Както сигурно сте чули, неотдавна специалисти заявиха, че съхраняването на мобилните телефони в джобовете, близо до слабините, действа пагубно на мъжката сперма, като влошава нейното качество и намалява броя на сперматозоидите.

Ето защо господата трябва или да открият друго място, където да държат мобилните си апарати, или да потърсят средство за предпазване от опасната радиация.

Именно този въпрос подействал като двигател за младите учени, които решили, че трябва да открият оръжие срещу лъчите. Именно така се стигнало до разработването на проекта. Изследователите се спрели на иновативни боксерки с втъкани в тях специални сребърни влакна, които служат като преграда за опасната радиация.

Според създателите на модерните гащета те са изключително удобни. Самите те носят такива, за да са сигурни в качеството на продукта си. Марката, пусната от тях, тепърва се разпространява, но създателите на бельото вярват, че лесно ще покорят пазара.

Всъщност това не е първият път, в който се пускат боксерки, предпазващи от опасното влияние на новите технологии. Преди време британска компания пусна в продажба боксерки, които отново се грижат за мъжката плодовитост, като предпазват семенната течност от Wi-Fi сигналите.

Носенето на смартфони, таблети и всякакви други модерни апарати в джобовете е изключително разпространено сред младите мъже, защото го намират за удобно и практично. Учените обаче припомнят, че този навик съвсем не е невинен и може в бъдеще да доведе до стерилитет.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати