Ето как да зарежете без проблем всяка зодия!

Раздяла

Разделите никога не са били лесни. Някои връзки обаче не могат да бъдат прекъснати, без някой да страда. Астрологията може да ви помогне и тук. Древната наука може да ви каже как да проникнете в ума и нагласите на партньора, като по този начин направите късането възможно най-безболезнено.

Овен. Убедете го, че идеята е негова. Представителите на тази зодия обичат да са прави във всичко и няма да им хареса, ако разберат, че искате да ги скъсате. За да го накарате да ви зареже, просто бъдете мързеливи, объркани и твърде предпазливи. Няма да му отнеме много и да ви изрита от живота си.

Телец. Променяйте се. Те са стабилни, надеждни и следват точно установения ред. За да ги изкарате извън нерви, е достатъчно да промените навиците си и да сте една идея по-неправолинейни. Разместете мебелите, отказвайте да посещавате любимите ви места и настоявайте за разнообразие. Въпреки че ще отнеме време, накрая Телецът ще излезе от кожата си и ще излее гнева си върху вас. Това е идеалният момент да си заминете.

Близнаци. Спрете да комуникирате. 98% от връзката за Близнака се базира на комуникацията. Най-добрият начин да скъсате, е като спрете да отговаряте на съобщенията му. Игнорирайте го и бъдете сигурни, че ще намерите вещите си изхвърлени през прозореца заедно с всичко, което някога сте купували заедно.

Рак. Сменете държавата и самоличността си. Тук ще ви е доста трудно да се отървете. Най-добрият начин е да смените името си и да се преселите в друга държава, за да не отнесете разрушителния му гняв. От първия ден Ракът ви е приел за част от семейството и очаква същото и от вас. Дори да сте разделени, той ще продължи да излиза с приятелите ви, ще гостува на семейството ви и ще ви праща картички за Коледа. В крайна сметка не можете да му се сърдите, че ви обича толкова много.

Лъв. Очи в очи. Всеки Лъв иска да е номер едно и ако му кажете, че не си падате по него, той просто ще си тръгне. Не очаквайте обаче да ви се размине толкова лесно. След раздялата той ще бъде заобиколен от куп негови приятели, които ще го утешават. В същото време те ще ви преследват и ще му докладват какво правите по всяко време на денонощието поне в следващите няколко години.

Дева. Покажете му, че нямате нужда от него. Крайни перфекционисти, те дават всичко за човека до себе си. Готови са да служат и да се жертват безрезервно. Когато обаче се почувстват недооценени или им покажете, че нямате нужда от помощта и съдействието им, те постепенно ще престанат да виждат смисъл във връзката ви.

Везни. Лъжи и грубо държание. Най-важното за една Везна е честността, добрите намерения и балансът. Най-добрият начин да скъсате, е нужно просто да лежите и да не правите абсолютно нищо. И забравете за любезностите. Те са вежливи и предварително ще ви уведомят, че имат намерение да ви напуснат. Това ще стане по-лесно, ако им покажете, че не ви пука особено.

Скорпион. Обяснете му се в любов. Скорпионите изпитват ужас от чувствата, заявени открито. Ако му обясните колко влюбени сте в тях, те ще се отдръпнат и ще запазят личния си живот в тайна. Дори и да не го видите никога повече, запомнете че той винаги ще ви наблюдава и ще ви държи под око до края на живота си.

Любов

Стрелец. Спрете да му бъдете съотборник. Представителите на тази зодия приемат партньора си като съотборник и ако той не им партнира, те бързо ще го заменят с друг. Ако не искате да му кажете в очите, че просто няма да се справите, то при следващия секс не мърдайте. Бъдете сигурни, че след като се облече, никога повече няма да го видите.

Козирог. Засрамете го публично. Козирозите са обсебени от статуса и властта и човекът до тях трябва да ги допълва. Ако усетят, че дори леко застрашавате публичния им имидж, ще ви зарежат завинаги. Най-лесният начин е да приключите връзката си, е да разкажете някоя от бурните си сексуални истории на вечеря с приятелите или семейството му.

Водолей. Контрол. Това е най-независимият знак в зодиака и дори най-малкият намек за контрол би го изгонил надалеч. Водолеят е единственият знак, който би приел домашно приготвената закуска или опита да му нарежете храната като навлизане в личното пространство и опит за пълен контрол на живота. Направете нещо подобно и никога няма да му видите очите.

Риби. Сблъсък с реалността. Рибите живеят в свой уникален свят, който няма нищо общо с реалността. Те са чувствителни и жертвоготовни само ако не се стигне до плащане на сметки. Всичко от света на възрастните ги ужасява. Помолете ги да ви помогнат в изчисляването на данъчната декларация или в подреждането на разписките и ще им видите гърба по-бързо, отколкото някога сте предполагали, че е възможно.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати