Изненадващи връзки между секса и музиката

Музика

Сексът и музиката са неразривно свързани помежду си. Връзките между тях са много повече, отколкото сте предполагали. Ето кои са те:

Музикалните предпочитания са показателна за сексуалните умения. Любимата музика на мъжа издава какво може той в леглото. При анкетите се оказва, че най-добри са почитателите на рока. Следват ги мъжете, които слушат джаз.

Най-слабите показатели са за феновете на класическата музика и баладите. Интересна е констатацията, че най-разкрепостени са почитателите на хип-хопа, но в същото време са и доста неверни.

Склонни сме да избираме партньора според музикалните му предпочитания. Музикалният вкус се оказва наистина решаващ при избора на партньор. Въпреки това представителките на нежния пол са по-склонни да избират половинки от рокерските среди, тъй като интуитивно усещат невероятните им способности в леглото.

Музиката е по-възбуждаща от докосването. Не всеки път, разбира се, но в някои случаи тя може да активизира същите мозъчни центрове, които тялото изпитва при възнаграждения като храна, наркотици и секс. 40% от 2000 души са споделили, че подходящата музика може да ги възбуди в пъти повече от докосването на партньора.

Любимата ни песен ни действа като оргазъм. Слушането на любимата песен води до същата химическа реакция като при секс. Променят се температурата, сърдечният ритъм и дишането - точно като при оргазъм.

Меломани

Определени стилове ни настройват на сексуална вълна. Някои стилове музика имат способността да ни направят по-палави и похотливи. Това се дължи на факта, че предизвикват спомени и най-вече чувства, които карат хората да мислят за секс. Попмузиката, салсата и джазът са стиловете, които най-силно водят почитателите си към сексуални помисли.

Най-въздействащи са романтичните песни. Всеизвестно е, че романтичните песни оказват огромно влияние върху хората. Интересен е фактът, че дамите са до два пъти по-склонни да излязат на среща с непознат, ако в този момент звучи подобна музика.

Слушането на музика с партньора повишава качеството на секса. Меломаните, които прекарват повече време в слушане на музика с партньора, се радват на повече откровени разговори и много по-добър сексуален живот.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати