Чудо! Индийка роди на 72 години

Раждане

Истинско чудо се случи в Индия. Жена на 72 години роди първото си дете. Рожбата на възрастната дама е от мъжки пол и е била зачената в ин витро клиника, съобщават индийски медии.

72-годишната Далджиндер Каур и 79-годишният ѝ съпруг могат да се похвалят с почти 50-годишен брачен живот. Въпреки дългия си семеен живот обаче, те така и не успявали да се сдобият с наследник.

Двойката опитала всичко и почти се била отказала от мечтата си, когато чудото най-после се случило. След като двамата старци се подложили на какви ли не специализирани процедури в ин витро клиника в щата Харяна, те най-после се сдобили с бебе. При появата си то тежало 2 килограма. Наречено е от своите родители Армаан.

Сега Далджиндер и нейният съпруг са щастливи, защото най-после ще има кой да продължи рода им. Дълги години те били критикувани от своите познати заради липсата им на наследник, но оттук нататък животът им ще е пълноценен и щастлив.

Най-сетне молбите ми бяха чути от Бог, разказва с вълнение 72-годишната майка, която по неофициални данни е най-възрастната родилка в света.

Всъщност г-жа Каур не е единствената индийка, дала живот на дете на преклонна възраст. Нейна сънародничка Раджа Леви роди първото си дете на 70 години, с което също се подреди в класацията на най-старите майки в света. Възрастната индийка, родила дъщеря, се чувства благословена и няма търпение щерка ѝ да порасне, за да я задоми.

Испанката Марие Дел пък родила на 67 години, след като се подложила на изкуствено оплождане. Сред по-възрастните мами е и румънката Адриана Илиеску, която се сдобила с отроче на 66 години.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати