Топ 10 правила за жените на 40

Пътуване

Жените на 40 неслучайно са определяни като истинско съкровище. Те са жадни за живот и знаят как да постигнат всичко, което искат. Мечтите им са реалистични и ги сбъдват на цената на всичко. Тези дами са жадни за живот. Има обаче 10 правила, които е хубаво жените на 40 да следват, за да се чувстват добре:

Не носете неудобни обувки. Никой мъж не заслужава да се мъчите по този жесток начин.

Въздържайте се. Купонът може и да е супер готин, но все пак е добре да се събудите в собственото легло, макар и с махмурлук.

Ако искате да успеете, между възможността да работите и бурния любовен романс винаги избирайте първото.

Когато ви се наложи да изберете между ябълка и бисквита, най-добре заложете на чаша вода.

Салоните за спа са добър избор. Много по-добре обаче действат няколко дни на усамотение.

Жени

Не се бъркайте в живота на околните. Преди да кажете или направите нещо, помислете дали това изобщо е ваша работа. Когато осъзнаете, че не е, просто се обърнете и отидете да работите.

Когато вечер ви се налага да се изкъпете, епилирате и лакирате, то просто си легнете. Всяко от тези несъвършенства може да бъде прикрито, не и умората и лошото настроение.

Ако сте лекар, то е ваше задължение да се занимавате с неадекватни хора. Когато обаче не сте, то това е излишно. Времето и емоциите си вложете в нещо по-стойностно.

Не спорете. В споровете се ражда само и единствено мигрената. Съгласете се с опонента, за да прекратите спора, а след това правете каквото сте си наумили.

Пътувайте колкото се може повече. Пътешествията са единственият начин да трупате опит и красиви спомени, без да остарявате.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари