Най-щурите застраховки на звездите

Майли Сайръс

Модата звездите да започнат да правят застраховки на части от телата си започва преди около 100 години. Тон дават първите холивудски актьори и актриси. Днес почти всяка популярна личност е застраховала или тялото си, или част от него за огромна сума пари, която може да остави в шок всеки здравомислещ човек.

Макар и според много експерти тези необичайни действия да са с цел пиар, факт е, че застраховането на знаменитости вече се е превърнало е една от най-доходоносните дейности в този клон на индустрията. Ето и най-щурите застраховки на звездите.

Америка Ферера

Звездата от американската версия на хитовия сериал „Грозната Бети“ е застраховала зъбите си за крупната сума от 10 милиона долара.

Майли Сайръс

Една от най-скандалните млади тийн звезди е Майли Сайръс. През 2013 година тя застрахова езика си за сумата от 2 милиона долара.

Дженифър Лопес

Много критици поставят под въпрос таланта на латино дивата Дженифър Лопес, но не и перфектната форма на задните й части. Точно и това е причината Лопес да ги застрахова. Сумата не е ясна, но според медии зад окена тя е някъде между 27 и 300 милиона.

Хайди Клум

Хайди Клум

Звездата на “Виктория сикретс” Хайди Клум застрахова краката си през 2011 година за 2.2 милиона долара. Интересен факт е, че левият й крак е застрахован за 200 хиляди по-малко, защото супер моделът има там малък белег от детството.

Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо

Двамата футболисти естествено са застраховали краката си, с които си изкарват прехраната. Застраховката на Бекъм е за 35 милиона, а на Роналдо е за състоянието от 144 милиона.

Брус Спрингстийн

Носителят на 30 награди “Грами” застрахова своя глас през 1980 година за 30 милиона долара.

Шърли Маклейн

Легендарната кънтри звезда Шърли Маклейн е една от 20 хиляди американци, застраховани против отвличане от извънземни. Ако певицата все пак се срещне с НЛО, застрахователите трябва да изплатят 25 милиона долара на семейството й.

Том Джоунс

Британската икона на мъжкото либидо Том Джоунс, толкова добре познат с разкопчаните си ризи, е застраховал космите на гърдите си за 7 милиона долара.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари