Поучително упражнение за важните хора в живота ни

Писане

С едно упражнение за няколко минути сами може да откриете кои са наистина значимите хора във вашия живот. Това са онези двама, трима или десет души, които никога не биха ви изоставили.

За упражнението са ви нужни лист хартия и химикал. От едната страна на листа напишете имената на онези хора, които ви търсят най-често. На хората, за които винаги намирате време, с които най-често се виждате и на които най-често сте правили услуги.

На другата страна на листа напишете имената на онези хора, които първи ви се притичват на помощ в нужда. Това са хората, които са ви правили услуга и които търсите, когато сте в беда.

Когато списъкът е готов, той може да потвърди това, което вече знаете. Имената от двата списъка може да съвпадат, а може и да ви изненадат.

От едната страна на листа са хората, на които помагате най-често, за които се стараете, а от другата – това са хора, които ви ценят, обичат и се стараят да бъдете щастливи.

Това поучително упражнение за важните хора в живота ни ще ви помогне да разберете, че има хора в живота ни, които са ни любими и ценим много, но те не ни отвръщат със същото. Но има и такива хора, които биха направили всичко за нас, а ние ги пренебрегваме.

Експериментът ще ви покаже кои фалшиви приятелства трябва да изтриете от живота си и кои на всяка цена трябва да запазите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати