Ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче»Най-опасните хобита в света

Най-опасните хобита в света

6 от 7 Снимки

6. Хобита с животни


Макар и да звучат невинно, има няколко занимания с животни, които въобще не са безопасни. Тичането с бикове в Испания е едно от тях, като всяка година поне 100 човека са сериозно наранени от това занимание. Другото е плуването с акули, където хората стоят в метални клетки и гледат огромните хищници. Макар и да смятат, че са на безопасно място, почти всяка година се намира по една бяла акула, която им показва, че грешат.

Да имате хоби е нещо, което би трябвало да ви помогне да се отпуснете и да релаксирате. Съществуват хиляди подобни занимания. Всеки от нас е опитвал дейности от рода на четене на книги, слушане на музика, градинарство, но опитвали ли сте нещо от рода на така наречените приключенски хобита?

При тези дейности вместо стараенето да се постигне успокояващ и отпускащ ефект, се търси изпитването на неговата противоположност – адреналина. В приключенските хобита се търси границата на човешките възможности, до каква степен тялото или умът може да издържи.

Ако идеята за висок адреналин ви звучи добре, представяме ви най-опасните хобита в света /виж галерията/, които не са за хора със слаби нерви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати