Петте метода на французойките за повече самочувствие

Красива жена

Увереността е ключът към повече успехи на професионалния и любовния фронт и затова психолозите препоръчват различни техники за повишаване на самочувствието. Сред най-популярните са методите на французойките.

1. Тайната градина – дори когато сте се сблъскали със сериозни препятствия и нещастие, се отнасяйте с уважение към себе си и обърнете внимание на емоционалната си страна, вместо да търсите временна утеха в алкохола или случайните връзки.

Тайната градина психологията нарича индивидуалното място и занимание, което може да ви успокои. Психологът Кейт Кълън е забелязала, че когато повече французойки са чувстват смутени, те предпочитат да посетят библиотеката и да прочете интересна книга или да се отидат на друго свое хоби.

Това ще ви помогне да преминете през трудния период, без да вредите на самочувствието си;

2. Красивите вещи – за да расте самоуважението им, жените във Франция обичат да харчат парите си за красиви вещи и козметика. Те не оставят външния си вид на случайността и впечатляват при среща още от пръв поглед;

Наздравица

3. Дават съвети на другите – французойките се чувстват наистина добре, когато могат да споделят своя опит с други. Психологът Кейт Кълън споделя, че в тези разговори може да си дадем ясна сметка колко сме израснали през изминалите години и това веднага да повиши самооценката ни.

В книгата си Французойките не спят сами експертката казва също, че жените във Франция често са имали връзка с по-млади мъже, което им е показало колко полезен опит са натрупали;

4. Пазят своята уникалност – колкото и да обича своята половинка, една жена във Франция никога не би загърбила личните си интереси в името на партньорство. Те умеят да съхраняват индивидуалността си и това им помага за самочувствието;

5. Умерени са – в стила и целият начин на живот на французойките може да се забележи една умереност. Цветовете на облеклото им са в хармония, те никога не преяждат и държат емоциите си под контрол. Това предизвиква силно възхищение в околните и повишава самочувствието им.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати