ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Мъжете обожават тези 5 женски черти

Мъжете обожават тези 5 женски черти

Привличане

Всеизвестен факт е, че мъжете обичат с очите си, но все пак физическите характеристики на една жена не са единственото оръжие, с което тя би могла да си спечели ухажори. Оказва се, че мъжете се вълнуват много силно и от характера на дамата, която стои срещу тях.

Ето и списък с няколко женски черти, които се явяват особено атрактивни за представителите на силния пол:

Интерес към книги

Книги

Апетитът на една жена към книгите и желанието ѝ да се информира за всички новости, които се случват около нея, не плашат господата, а даже напротив. Всъщност за мъжете това е признак, че даденото момиче се грижи за своята интелектуална форма.

Сладкодумност

Използването на определени фрази в правилния момент и демонстрирането на богат речников запас са сред уменията, които впечатляват мъжете. Такива дами са чудесни събеседници и общуването с тях е истинска наслада.

Изграден вкус

Това е признак на зрялост. Мъжете го приемат като сигурен знак, че дадена жена вече се е формирала като завършена личност и има свои собствени житейски ориентири, пише МениджърБг.

Умение за поддържане на разговор

Мъжете обожават тези 5 женски черти

Много от мъжете не са особено разговорливи, ето защо понякога се налага тяхната партньорка да е по-активна в поддържането на разговор. Разбира се, това не означава тя да бръщолеви пълни безумия, само за да не цари неловко мълчание, а просто да знае как да започне разговор.

Собствено мнение

Когато една дама има собствено мнение, което може да обоснове и не се съгласява всеки път с позицията на околните, това показва, че тя е искрен човек, който държи на становището си и не се страхува да го отстоява. За мъжете това означава много.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати