Грозник с бирено коремче – перфектният партньор!

Грозник

Жените търсят принца на белия кон – това е най-голямата заблуда днес. Всичко в света ни ни кара да мислим, че единствена цел в живота на всяка една жена е да намери перфектния мъж. След като открие този мистичен красив джентълмен, животът ѝ се преобръща и започва безграничното щастие. Това обаче е пълна глупост.

Науката и статистиката казаха своята последна дума и тя е, че грозните мъже са по-добрите партньори. До този извод са достигнали учените, след като анкетирали 119 мъже и 140 жени. Те са описали представите за перфектния си партньор. След това трябвало да посочат до колко настоящият отговаря на представите им.

Резултатите са повече от интересни. Оказва се, че най-щастливи са онези двойки, които не са избрали приказно красивия партньор. Това напълно доказва една отдавна отречена теория – че грозните мъже превъзхождат красавците. Последните в никакъв случай не са гаранция за щастлива връзка, категорични са още учените.

Красотата помага за физическото и сексуално привличане. Повечето жени умират за стегнатата мъжка преса. Когато става въпрос за сериозно обвързване и щастлива връзка обаче, биреното коремче печели надпреварата. По-грозният партньор определено е по-сигурна гаранция за едни добри и ползотворни за двете страни отношения.

Откритията обаче не спират до тук. Преди време стана известен още един интересен факт, който разбира на пух и прах стереотипните представи, залегнали в нашето общество.

Дебелак

Оказва се, че най-щастливите двойки са тези, които оценяват красотата на партньора и дори го смятат за по-красив от себе си. Всяка проява на егоизъм и самовлюбеност в отношенията намалява шансовете на двойката.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати