По очите му ще разбереш що за мъж е той

По очите му ще разбереш що за мъж е той

Смята се, че цветът на очите на един мъж издават много за неговата душевност, както и за отношението му към противоположния пол. Вижте на какви качества е носител мъжът, към когото имате симпатии, и преценете има ли бъдеще връзката ви.

Кафяви очи

Тези мъже са обичливи и сравнително спокойни. Отнасят се с уважение към жената до себе си и държат да я направят щастлива. Те са възпитани, учтиви и внимателни и не биха наранили дамата на своето сърце, дори и тя да се отнесе зле към тях. Понякога са прекалено големи добряги и някои недобросъвестни представителки на нежния пол се възползват от това.

По очите му ще разбереш що за мъж е той

Зелени очи

Зеленооките мачовци са истинско бижу. Със своя спокоен и благ характер те са мечта за почти всяка дама. Мъжете с този цвят на очите имат остър като бръснач ум. Освен с интелект обаче впечатляват и с галантност. Те обичат да доставят удоволствие на своята половинка, но им харесва да знаят, че тя вижда в тяхно лице принц на бял кон. Постоянни са в чувствата си и ненавиждат изневерите. Затова и биха простили всичко друго измяна.

Черни очи

Тъмнооките мъже са доста темпераментни. Те са истински фурии в леглото и определено знаят как да накарат една жена да се почувства желана. Заради страстната си натура обаче понякога са и доста избухливи, а това определено не се харесва на много от представителките на нежния пол. Често пъти са доста ревниви и постоянно имат нужда от доказателства за любовта на партньорката си;

Сиви очи

Мъжете с тези очи са страшно обаятелни и сексапилни. Те обичат да доминират във връзката си, затова и трудно биха изградили хармонични отношения с дама, която обича да е водещата страна. Понякога излъчват студенина в началото на аферите си почти не показват какви чувства изпитват към жената до тях. От тях може да се очаква всичко друго, но не и някой сантиментален жест.

По очите му ще разбереш що за мъж е той

Сини очи

Това са мъже, които в повечето случаи са напълно наясно с харизмата, която притежават. Те са свикнали да грабят с пълни шепи от живота и не обичат жената до тях да ги ограничава или притиска за него. Ако не са истински влюбени в дадено момиче, са склонни да проявят несериозно отношение към него и да му намерят заместничка. Срещнат ли мацка, която да им вземе акъла обаче, се проявяват в съвсем друга светлина.

Пъстри очи

Пъстрооките господа се отличават с приветлив и приятен характер. Харесва им да поддържат хармонични отношения с половинката си и ненавиждат драмите. Те имат познания в различни сфери и обичат да прекарват часове в разговори със своята избраница. Интересното при тях е, че могат да запазят приятелски отношения дори с жени, с които са имали връзка, стига, разбира се, те са приятни събеседници.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати