Това е драматичната история на Рон Мос от Дързост и красота

Рон Мос

Ридж Форестър е емблема за сериалите в родния ефир, а феновете на Дързост и красота винаги ще свързват героя с актьора, който дълги години влизаше в неговия образ – Рон Мос.

Също като своя герой Рос Мос има драматична съдба, която е свързана с причината да прекъсне договора си със сериала през 2012 година. Според изданието Entertainment Weekly актьорът е отказал да влиза в образа на Ридж заради ниския хонорар, който продуцентите му предлагат.

Бюджетът на сериала е сериозно орязан преди няколко години и от това най-много страдат главните герой.

Рич Форестър

Според други причината Рон да се оттегли не са парите, а тежка автомобилна катастрофа, след която едва оживява. Това го е накарало напълно да преосмисли личните си приоритети.

В Холивуд актьорът се слави като истински плейбой и това не се отразява добре на личния му живот. Първата му съпруга Шари се развежда с него след 12 годни брак и въпреки че причината не е оповестена официално, се говори, че екранния Ридж Форестър е изневерявал непрекъснато на жена си.

След развода си Рон започва връзка с модела на Плейбой Девин Деваскес.

Рон Мос

Въпреки че Дързост и красота му носи голямата слава и успех, актьорът казва, че сериалът е съсипал живота му. Никоя от сериозните му половинки не е търпяла популярността му и в крайна сметка това е станало причината до днес той да е сам.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати