Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Почти всяка необвързана дама мечтае скоро да срещне принца на бял кон и да заживее щастливо с него, точно както се случва в приказките. Малко от представителките на нежния пол си дават сметка обаче, че за да се случи това наистина, те ще трябва да се откажат от определени свои влечения. Ето и няколко от тях:

Работохолизъм

Голяма част от преуспяващите момичета днес са отдадени изцяло на кариерата си и прекарват повече от 8 часа на ден в офиса си. Нерядко се случва да останат там дори и в късните часове на нощта, за да са убедени, че държат всичко под контрол и няма да се появят неочаквани неприятни изненади на пътя им. Когато започнете сериозна връзка обаче, ще трябва да се откажете от този свой навик. Все пак на мъжа до вас едва ли би му харесало да скучае в леглото нощем, докато вие сте се заровили в документация.

Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Гледането на сериали

Сапунените сериали и романтичните филми са сред любимите на нежната половина на човечеството и това е съвсем нормално. Но истината е, че повечето от мъжете изпитват сериозна непоносимост към такъв тип филмови продукции. Затова е твърде вероятно, когато заживеете с любовта на живота си, да се наложи да се сбогувате със Сексът и градът, Подли камериерки и други любими ваши сериали.

Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Похапването в леглото

Колкото и да не си го признават, много от необвързаните момичета имат навика да си похапват в леглото, като понякога това се случва дори в малките часове на денонощието. Заживеете ли на семейни начала с някого, ще ви се наложи да се отървете и от тази своя привичка. Най-малкото защото на човека до вас няма да му е особено приятно да слуша нечие хрупане, докато се опитва да заспи.

Жертвите, които ще трябва да направите в името на любовта!

Пушенето вкъщи

За някои мъже пушенето у дома не представлява проблем, но не можем да отречем, че има и такива, смятащи този навик за изключително неприятен. Ако решите да свържете живота си с такъв човек, ще трябва да направите тази огромна жертва в името на любовта. Но пък бъдете сигурни, тя ще си е заслужавала напълно!

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти