Зодията му разкрива какъв мачо е Той!

Мъже

Във всеки мъж дебне определен тип юнак. Лошото е обаче, че понякога ни трябва доста време, докато разберем. Ако искате да отгатнете какъв е човекът, от когото се интересувате, още сега, вижте какво казва за него зодиакалният му знак.

Овен – Той винаги е прав

Господата от тази зодия не допускат да имат конкуренти в любовта и са готови да минат дори през огъня, за да завладеят напълно сърцето на жената, която обичат. Те имат гореща кръв и определено могат да ви изненадат с темперамента си. Но ако пък вие мразите спокойствието и търсите силни изживявания, значи Огненият Овен е точно за вас.

Телец – Верен на себе си

Представителите на силния пол от зодия Телец са харизматични, пленителни и сладкодумни. Привърженици са на спокойствието и уютната атмосфера. Когато се влюбят истински в някоя дама, са готови да я обичат дълго. Тя обаче трябва да е напълно наясно с техните особености и да ги приема такива, каквито са. Опита ли се да ги промени, навярно ще пропилее напразно време и усилия, защото Телците все пак ще предпочетат да останат верни на себе си.

Близнаци – Мъжът с двете лица

Господата, които попадат под знака на Близнаците, са известни с противоречивото си поведение и двойнствения си характер. Ако желаете да сте с такъв мъж, трябва да знаете, че в даден момент той ще е на едно мнение, а в следващия – на друго. В случай че това не ви притеснява, има шанс отношенията ви да се съхранят. Имайте предвид, че Близнаците мразят скуката, така че с тях няма как да е скучно. Особено в леглото, където родените под този знак мъже са истински магьосници.

Рак – Търси майка във всяка партньорка

Флирт

За жалост, представителите на зодия Рак от мъжки пол понякога не осъзнават, че жената до тях не е тяхната майка и очакват всеки път тя да ги посреща с вечеря, нежна прегръдка и цялото си внимание. Усетят ли обаче, че нещата не се развиват така, както им се искат, започват да се цупят като дете. Друга отличителна черта на Раците е тяхната страст към пътешествията. Така че, ако искате да сте негов спътник в любовта, пригответе се да го последвате и накрая на света;

Лъв – Има нужда да бъде боготворен

Лъвовете обичат да са център на внимание и да бъдат обсипвани с комплименти от сутрин до вечер. Така че, ако проявите критично отношение към него, със сигурност ще го отблъснете завинаги. Когато срещнат жената на своя живот, те са склонни да се обвържат с нея за цял живот и да създадат семейство. Това обаче не значи, че завинаги ще прекратят с флиртовете. Тъй като обичат да бъдат забелязвани от дамите, вероятно ще продължат със закачките. Но бъдете спокойно – рядко биха си позволили нещо повече от разговор с друга жена.

Дева – Съпругът-мечта

Те са отговорни, дисциплинирани, организирани, любители на реда и чистота. Освен това умеят да изслушват събеседниците си и да им дават адекватни съвети. Ето защо всяка дама би се чувствата добре в тяхната компания. Имайте предвид обаче, че за да се харесате на такъв мачо, трябва и вие да сте носител на изключителни качества. Все пак той държи жената до него да е идеална и не би се примирил с дама, която не се изразява правилно, не умее да се облича стилно и не се грижи за него и децата му.

Чистене

Везни – Същински Казанова

Той е привлекателен, усмихнат и чаровен. Общуването с жените му доставя истинско удоволствие и не му е проблем да има, която си пожелае дама. Надарен е с развита интуиция и лесно разбира, когато някоя представителка на нежния пол изпитва тайни симпатии към него. Неговите емоции обаче трудно биха могли да бъдат разгадани, тъй като той обича да ги пази в тайна и никога не разкрива любовта си директно. Мъжете Везни са добри домакини и обичат да живеят в красив и уютен дом. Не им тежи да полагат усилия за него, но очакват, че и тяхната избраница ще е готова да бъде добра домакиня.

Скорпион – Ще ви взриви от страст

Той е страстна натура, която обаче лесно се отегчава. Обича да се изживяване като завоевател на женски сърца и да знае, че е победил силен конкурент на любовния фронт. Може да го впечатли само дама, за която се е борило дълго и неуморимо. Ако без никакви усилия е спечелил сърцето ѝ, има шанс много скоро да забрави за нея, впускайки се в търсене на поредната тръпка. Решите ли да свържете живота си със Скорпион, бъдете готови винаги да поставяте някакви препятствия в отношенията ви. Само така той ще има чувството, че ви печели отново и отново;

Стрелец – Смел приключенец

Непоправим оптимист, който граби от живота с пълни шепи. Обожава приключенията и във всеки един момент е готов да се впусне в поредната лудост. Цени отношенията си със своите приятели дори и да се ожени, винаги ще има нужда от време, прекарано с тях. В любовта Стрелците са също толкова големи авантюристи, а понякога са големи мечтатели и романтици. Затова, когато срещнат сродна душа, моментално я поставят на пиедестал. Освен чудесни партньори Стрелците са и грижовни бащи. Доставя им удоволствие да са около своите наследници и да се впускат във всичките им игри;

Козирог – Двойник на Крисчън Грей

Подобно на главния герой от еротичният роман Петдесет нюанса сиво родените под зодия Козирог мъже са мистериозни, сдържани и прикрити. Държат на професионалното си развитие и обикновено му посвещават голяма част от времето си. Обича лъскавите и скъпи вещи и не се задоволява с евтини имитации. По отношение на жените в живота си Козирозите са доста придирчиви. Не се впечатляват от всяка срещната хубавица, защото те държат половинката им да бъде харизматична, самоуверена и просперираща. Държат също така тя да има желание за експерименти под завивките.

Изневяра

Водолей – артист от класа

Той е носител на всевъзможни таланти и прекарването на време с него винаги е много забавно и интересно. Затова бъдете готови, че около него винаги ще има много жени, копнеещи за вниманието му. Подгответе се също така, че ако имате връзка с Водолей, той ще си позволява да кривва от правия път. Това обаче не му пречи да бъде ненадминат под завивките. Във всеки един момент той ще е готов да ви обсипе в нежност, страст и признания, от които ще се разтопите.

Риби – непоправим романтик

Ако сте сред дамите, за които светът би бил немислим без трогателни жестове и подаръчета, то със сигурност би ви допаднало да прекарате живота си с мъжки представител на зодия Риби. Тези господа живеят, за да бъдат влюбени и когато чувствата им бъдат споделени, са на седмото небе от щастие. Те обичат да изразяват любовта си постоянно, затова ако сте с такъв човек, със сигурност ще се радвате на много внимание и романтични признания. Имайте предвид обаче, че Рибите имат и един голям недостатък – липсват им решителност и воля. Това е причината, често да бъдат напускани от партньорките си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати