Разнообразете традиционните подаръци, които подарявате на половинката си

Секси Подарък

Като жени е трудно да предположим какъв подарък би се харесал на партньора ни и в повечето случаи прибягваме до класически подаръци като дрехи, парфюми, вратовръзки и т.н., които подаряваме на всеки рожден ден, имен ден, Коледа и т. н. И в някакъв момент това просто става банално.

Да, тези неща са наистина необходими, но все пак в самия подарък трябва да има и елемент на изненада. Ето защо тук ще Ви предложим няколко варианта да разнообразите подаръците си така, че у половинката Ви да не остава усещането за дежавю.

Като жени често следим с какви дрехи разполага партньорът ни и дори се стараем да наложим нашите виждания относно модните тенденции. А те невинаги съвпадат с неговите схващания. Важно в случая е да проверите от какво наистина се нуждае той като дреха, така че подаръкът все пак да е смислен.

Така например, ако виждате, че има нужда от дънки, рискувайте да му подарите спортно-елегантен панталон от друга материя и в по-различен цвят от този, с който е свикнал да ходи той. Вместо сините дънки например можете да заложите на зелен, кафяв, черен или сив памучен панталон. Тези цветове подхождат на всичко, а ако смятате мъжът си за по-открехнат, можете да заложите дори на жълт или червен цвят.

Подарък

Всичко казано относно дрехите, важи и за мъжките аксесоари, които сте свикнали да подарявате- кожени колани, портфейли, вратовръзки и др. Просто рискувайте с нови цветове и материи.

Приказката, че мъжете са ловци е напълно вярна. Такава им е природата. Затова и повечето от тях обичат да разполагат с някакво оръжие. Не се плашете, няма да Ви предлагаме да купувате пушка или пистолет на половинката си.

Но какво ще кажете за качествено джобно ножче или по-голям нож, който да му придава така желаната мъжественост? И отново за да не сте банална, гледайте да е марков, достатъчно скъп или с ръчно гравирана дръжка.

Други характерни мъжки подаръци са тениски, анцузи или чаши на любимия футболен отбор. И тук можете да разнообразите положението, като му подарите спален комплект, който да използвате и двамата или плажна хавлиена кърпа само за него. А защо не директно и билети за следващото футболно първенство?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати