Какви коледни подаръци не харесват повечето мъже

Коледен подарък за мъж

Коледа вече чука на вратата ни, а ние все още не сме решили какво да подарим на любимия човек. При децата това става лесно, защото те са свикнали да пишат своите писъмца до Дядо Коледа и ние веднага се втурваме да купуваме техните подаръци. А ако си говорим открито, макар и в мъжете все още да се крие детското, няма как да ги накарате да пишат писмо до Дядо Коледа и отново незабавно да се заемем с изпълнението на поръчката.

И така, макар и да е трудно да разберем какво би се харесало на партньора ни, е много важно поне да не изберем това, което той вероятно не би харесал като подарък. Именно с това искаме да Ви запознаем, защото през последните години дори и на тази тема се правят безброй проучвания и анкети. Кои са неподходящите коледни подаръци за мъже?

Според последните такива анкети, става ясно, че мъжете например мразят да им се подаряват подаръци от сорта на карта за фитнес, за плуване или за какъвто и да е спорт. Не е ясно дали защото считат, че вероятно жените им ги считат за "плужеци" или нещо подобно, но това са си фактите.

Като избор за коледен подарък изключете всякакви плюшени играчки, ключодържатели-пухчета и други подобни сантименталности, които на Вас може и да Ви харесват, но не и на силния пол.

Омразно нещо на по-голяма част от мъжкото съсловие е да получават одеколони, ножички за подстригване на косми в носа или стандартните самобръсначки. И има защо. Защото сме свикнали да подаряваме козметика за бръснене на половинката си и то най-вече от онези комплекти, които си се продават пакетирани и съдържат пяна и самобръсначка. Но я се замислете пак - какви трябва да са коледните подаръци за мъже!

аксесоари за бръснене

Виждали ли сте нещо по-мъжествено от мъж, който се бръсне с бръснач или от онези позабравени класически самобръсначки, които са използвали бащите и дядовците Ви? А е факт, че класическото бръснене от едно време пак е на мода. Така че защо не разгледате типично мъжките сайтове, в които можете да намерите супер луксозни бръсначи и самобръсначки, четки за бръснене и дори поставки за тях. Това вероятно наистина би изненадало мъжа Ви, особено ако обича да е гладко обръснат или с добре оформена брада или мустаци.

И не на последно място като подаръци, които не са особено желани от мъжете, са всякакви дрехи и мъжки аксесоари като колани, вратовръзки и др. Просто съвременните мъже се интересуват също от модните тенденции и смятат получаването на подобни коледни подаръци за налагане на чисто женското мнение. Което в много случаи си е точно така.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати