Вижте най-скъпите предмети в света, с които се глезят богаташите

1 от 13 Снимки
1. Най-скъпата кола е Ферари 250 GTO от 1962, което неотдавна е продадено във Великобритания на частен колекционер за 35 милиона.

Вероятно всеки от нас си е мечтал да спечели от лотарията. А ако това ви се случи утре, как ще похарчите парите? Ще си купите скъпа кола, бижута или ще отидете на ваканция на екзотични и луксозни дестинации?

Може да украсите смартфона си с дрънкулка за 1 милион долара или да си купите чифт дънки за 27 000 долара? А може да решите да се обградите с обикновени предмети, но декорирани или изработени от скъпи материали, което покачва стойността им многократно.

Но докато четете този списък, пълен с абсурдно скъпи неща, имайте предвид, че всеки ден 16 000 деца по света умират от глад, което значи, че на всеки 5 секунди угасва един млад живот. Не забравяйте това, докато четете за глезотиите, които си купуват богатите.

Може би тогава този списък няма да ви се струва толкова забавен, а ще породи у вас дълбока тъга заради това абсурдно неравенство, в което живеем. Цените са в щатски долари, които са една от световните валути и всеки може да ги сравни с националните си пари. Разгледайте галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати