Няколко важни неща, които не се учат в училище, а трябва

1 от 6 Снимки

1. Здравословен начин на живот


Да, във всяко училище има часове по физическо възпитание, но здравословният начин на живот не се състои само от физически упражнения. Важна част от него също така са и здравословното хранене и стремежът към емоционална стабилност.

Докато са млади, хората научават много за света около себе си благодарение на образованието си. От четене и писане, през математика и физика до история и философия, учителите винаги се опитват да ни дадат най-важната информация, за да ни помогнат да се справяме с живота.

Поне така разбира се на теория би трябвало да работи образованието. Без да обсъждаме предимствата и недостатъците на българското образование, както и да лепим етикети, истината е, че някои умения не се преподават в класната стая, а би трябвало. Това не важи само за българските училища, а за повечето такива заведения по света.

Причините за това са много – някои са твърде специфични, други твърде лични или чужди, за да се поберат в стандартизираните учебни програми. В този ред на мисли ви представяме в следващата галерия няколко важни неща, които не се учат в училище, а трябва.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти