Кои зодии ще срещнат любовта още преди края на зимата

1 от 3 Снимки

1. Овен


До неотдавна изпитвахте известни трудности при общуването с представителите на срещуположния пол, но напоследък те са в миналото ви. Все по-често се отпускате пред своите приятели и колеги, намирайки множество теми за разговор с тях.

Всичко това прави впечатление на хората около вас и печели симпатиите им. Имайте предвид обаче, че в техните очи имате не само верни другари, но и почитатели, готови да ви отдадат сърцето си. Дори и все още да не сте го разбрали, това ще ви стане пределно ясно до края на зимата.

Наближават Коледните празници и сигурно много от вас са започнали да си правят планове как да прекарат най-дългоочакваните дни от годината. Ако се притеснявате, че и този път ще сте единствените без половинка, не бързайте с негативните прогнози.

Има три от зодиакалните знаци, които със сигурност ще си намерят партньор, още преди пролетта да е дошла. Вижте кои късметлиите в галерията по-горе и проверете дали и вие сте сред тях.

А ако все пак любовта ви подмине в следващите седмици, не тъжете. Все някога и вас ще ви уцелят стрелите на Купидон. Дотогава се радвайте на свободата си и не спирайте да се забавлявате.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати