Защо красивите жени предпочитат да са с хомосексуален мъж

Двойка

Интересно откритие направиха американски учени от университета Арлингтън в щата Тексас. Според тях красивите дами предпочитат да прекарват времето си около хомосексуални мъже, а не в близост до стопроцентови мачовци. За това обаче си има логично обяснение и изследователите ни го дават.

По думите им жените предпочитат да ходят на шопинг, разходки и кафе с нежни мъже, тъй като тяхната мъжка приятелка не се ги възприема като сексуален обект и не се опитва да се възползва от уязвимостта им.

Въпреки че мнозина вярват в съществуването на истинско приятелство между хетеросексуални мъже и жени, практиката показва, че невинаги е така, коментират учените.

Според тях в такива случаи често пъти господата започват да изпитват влечение към дамите около себе си и се опитват да влязат в сексуален контакт с тях. При хомосексуалните мъже обаче това явление не се наблюдава и когато са около тях, дамите могат да са напълно спокойни, че не се разглеждат като обект на похотливи желания

Шопинг

Трябва да отбележим обаче, че има и други причини, поради които жените избират да изградят приятелство с хомосексуални мъже. Така например те смятат, че нежните господа говорят на един и същи език с тях и разбират много по-добре техните потребности. Освен това винаги са готови да им дадат компетентен съвет за грим, облекло, прическа и цялостна визия, пише Дейли Мейл.

Оказва се също така, че приятелството между жена и мъж с нетрадиционни сексуални предпочитания е станало характерно през последните години най-вече сред известните личности. Тенденцията е започнала да пуска корени и при тийнейджърите, като с времето набира все по-голяма популярност.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати