Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

1 от 12 Зодии

Овен


Месец декември ще поднесе доста противоречиви емоции на необвързаните Овни, които са на прага на нова връзка. В някои от дните отношенията с потенциалния им партньор ще им изглеждат чисто приятелски, а в друг момент ще им се виждат романтични. Това ще ги обърка доста и на моменти ще ги обезкуражи. Обвързаните Овни ще оставят любовта на втори план и ще се концентрират върху професионалната си реализация. Едва в края на месеца ще имат повече време за най-скъпите си хора.

Месец декември ще даде възможност на много от представителите на различните зодиакални знаци да развият духовната си страна, а също да погледнат на съществуването си и любовта по съвсем различен начин.

Тези от вас, които са в хармонично партньорство със своята половинка, ще укрепят отношенията си и ще установят не само физическа, но и астрална връзка. Оттук нататък те ще са много по-сплотени и щастливи един с друг.

Не за всички обаче месецът ще е положителен. Много от хората, които се чувстват неудовлетворени и изтощени от поведението на своя партньор, най-сетне ще се престрашат да преустановят всякакви контакти с него и да започнат живота си начисто.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати