Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

12 от 12 Зодии

Риби


Има голяма вероятност през месец декември между вас и магнетична личност да започне бурен романс, който обаче ще предпочетете да запазите в тайна. Не е изключено обектът на вашите внимания да е обвързан, така че ще трябва да сте много внимателни. Обвързаните Риби ще се привържат още по-силно към половинката си и ще имат огромна необходимост да споделят с нея възможно повече време.

Месец декември ще даде възможност на много от представителите на различните зодиакални знаци да развият духовната си страна, а също да погледнат на съществуването си и любовта по съвсем различен начин.

Тези от вас, които са в хармонично партньорство със своята половинка, ще укрепят отношенията си и ще установят не само физическа, но и астрална връзка. Оттук нататък те ще са много по-сплотени и щастливи един с друг.

Не за всички обаче месецът ще е положителен. Много от хората, които се чувстват неудовлетворени и изтощени от поведението на своя партньор, най-сетне ще се престрашат да преустановят всякакви контакти с него и да започнат живота си начисто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати