Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

3 от 12 Зодии

Близнаци


За обвързаните Близнаци декември ще е късметлийски месец. Ще се чувстват обичани, ценени и желани от тяхната половинка. За необвързаните представители на зодиакалния знак периодът също ще е благоприятен. Въпреки че в следващите седмици няма да преживеят нищо по-сериозно на любовния фронт, има голям шанс да срещнат истинската любов броени дни преди Нова година.

Месец декември ще даде възможност на много от представителите на различните зодиакални знаци да развият духовната си страна, а също да погледнат на съществуването си и любовта по съвсем различен начин.

Тези от вас, които са в хармонично партньорство със своята половинка, ще укрепят отношенията си и ще установят не само физическа, но и астрална връзка. Оттук нататък те ще са много по-сплотени и щастливи един с друг.

Не за всички обаче месецът ще е положителен. Много от хората, които се чувстват неудовлетворени и изтощени от поведението на своя партньор, най-сетне ще се престрашат да преустановят всякакви контакти с него и да започнат живота си начисто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати