Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 12 Зодии

Телец


Добри новини за необвързаните Телци! През следващите седмици ще им се отдаде възможност да се запознаят с привлекателна личност от чуждестранен произход. Отношенията с нея бързо ще се трансформират в бурен романс, а към края на месеца не е изключено дори да се обсъждат идеята за съвместни наследници и брак. Обвързаните Телци вероятно ще се отправят на романтично пътешествие в близките дни и ще се отдадат на бурни срасти с половинката си.

Месец декември ще даде възможност на много от представителите на различните зодиакални знаци да развият духовната си страна, а също да погледнат на съществуването си и любовта по съвсем различен начин.

Тези от вас, които са в хармонично партньорство със своята половинка, ще укрепят отношенията си и ще установят не само физическа, но и астрална връзка. Оттук нататък те ще са много по-сплотени и щастливи един с друг.

Не за всички обаче месецът ще е положителен. Много от хората, които се чувстват неудовлетворени и изтощени от поведението на своя партньор, най-сетне ще се престрашат да преустановят всякакви контакти с него и да започнат живота си начисто.

Вижте в горната галерия какво още гласи любовният хороскоп за декември.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати