Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

Страсти, нежност и нови връзки в любовния хороскоп за декември

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
3 от 12 Зодии

Близнаци


За обвързаните Близнаци декември ще е късметлийски месец. Ще се чувстват обичани, ценени и желани от тяхната половинка. За необвързаните представители на зодиакалния знак периодът също ще е благоприятен. Въпреки че в следващите седмици няма да преживеят нищо по-сериозно на любовния фронт, има голям шанс да срещнат истинската любов броени дни преди Нова година.

Месец декември ще даде възможност на много от представителите на различните зодиакални знаци да развият духовната си страна, а също да погледнат на съществуването си и любовта по съвсем различен начин.

Тези от вас, които са в хармонично партньорство със своята половинка, ще укрепят отношенията си и ще установят не само физическа, но и астрална връзка. Оттук нататък те ще са много по-сплотени и щастливи един с друг.

Не за всички обаче месецът ще е положителен. Много от хората, които се чувстват неудовлетворени и изтощени от поведението на своя партньор, най-сетне ще се престрашат да преустановят всякакви контакти с него и да започнат живота си начисто.

Вижте в горната галерия какво още гласи любовният хороскоп за декември.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати